unduforum

Forum om undulater


You are not connected. Please login or register

Dejligt med et sted at sludre lidt om undulaterne.

Go down  Besked [Side 1 af 1]

andreaogbenjamin

avatar
Hej til alle på dette forum.
Dejligt at Junie har oprettet dette forum så vi kan dele sjove undulat historier og erfaringer og ikke mindst stille spørgsmål omkring vores fælles hobby Very Happy
Lidt om os selv. Vi er en familie bestående af 2 børn, Freja 3 år Andreas 8 år samt Camilla og Morten (mor og far).
Vi har købt vores to første undulater andrea (27.08.07 Gråvinget lysegrøn)og benjamin (01.10.07 Gulmasket spangle viol koboltblå isabel) af Junie med det formål at have dem som kæledyr og hobby for os alle fire.Siden anskaffelsen af de to kræ er interessen kun været stigende og vi har nu planer om at de to fugle skal yngle en gang sidst på sommeren. Vi regner med de er gamle nok til kunne gennemfører en yngle periode på det tidspunkt.( ønsker gerne kommentar hvis andre har andre erfaringer med "tidlig" yngle periode)
Andrea og benjamin bor inden døre og har et bur både i køkken og et i vores stue. når vi er hjemme flyver de frit mellem deres to bure og holder sig som regel til det rum hvor vi også befinder os ( de kan vist bedst lide når flokken er samlet). Deres plads i køkkenet er der hvor de opholder sig når vi ikke er hjemme.
Eftersom vi først fik andrea er de hende der er mest knyttet til familen de er hende der binder de "to arter" sammen det er altid andrea der søger kontakten til os ,benjamin følger bare med og hvis han ikke kommer .kalder hun ham op og så kommer han straks ,det er nemlig andrea der har bukserne på i deres forhold.(er det normalt at det er hunnen der bestemmer)
Question
Det var lidt om andrea og benjamin og nu skal jeg nok stoppe for idag så det ikke bliver for Sleep
Alle er velkomne til at komme ´med gode råd og fif, vi hved jo ikke det hele i nu ( selvom man kan læse sig til meget er vel bedst at opleve det selv) vi er jo nye i faget.
mvh. Morten.

Junie

avatar
Admin
Hej Morten.

Velkommen til!

Hvor er det hyggeligt at høre fra Jer Very Happy

Og hvor er det skønt at høre lidt om de to små frækkerter!

Mange hilsener fra Junie.

http://www.unduforum.com

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum