unduforum

Forum om undulater


You are not connected. Please login or register

hvordan sætter man billeder ind i et indlæg ?

Go down  Besked [Side 1 af 1]

Mathilde H

avatar
hej alle Very Happy jeg vil gerne have sat nogle billeder af mine små fugle unger ind i at indlæg Very Happy men jeg kan ikke finde ud af at sætte dem ind Sad

Junie

avatar
Admin
Hej Mathilde

Du går bare ind i dit galleri, vælger det billede du vil sætte ind. Neden under billedet ser du to link, udfra begge står der copy. Det ene er normal størrelse mens det andet er Thumbnail altså lille bitte.
Du klikker så på copy på det billede du vil sætte ind, så linket bliver blåt, så er det gemt i din mus. Når du har skrevet dit indlæg, højreklikker du og klikker på indsæt. Så kommer der en lang adresse. Du kan endnu ikke se billedet, men det kommer frem så snart indlægget er postet.

Det er lidt svært at forklare, men meget nemt når man lige har fundet ud af det. Ellers kan du også kigge under FAQ, der står fint forklaret Smile

Jeg håber du finder ud af det, ellers må du lige spørge igen og så skal jeg nok sætte dem ind.

Hilsen Junie Smile


_________________
Junie og de 8 glade undulater
http://www.unduforum.com

Junie

avatar
Admin
Hej Mathilde.

Jeg har lige godkendt dine billeder Smile

Når du sætter billeder i galleriet, kan du sagtens selv godkende dem. Du går bare ud i højre side og klikker på Moderation og derefter godkender dem. Så behøver du ikke at vente på at jeg gør det.
Jeg kigger hver dag, men mange gange først sent på aftenen, men du behøver altså ikke vente på at jeg får snøvlet mig ind i galleriet!

Hilsen Junie. Very Happy


_________________
Junie og de 8 glade undulater
http://www.unduforum.com

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum