unduforum

Forum om undulater


You are not connected. Please login or register

Forummet virker ikke på android mobiler?

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Forummet virker ikke på android mobiler? on Lør 10 sep 2011, 11:20

Mikkel & Charlotte

avatar
Forummet virker ikke på mikkel's andriod mobil.
Virker forummet på nogle af jeres android/iphone's?

Det er super ærgerligt man ikke kan besøge forummet fra en mobil, det plejer også at give langt flere besvarelser af indlæg. Mange mennesker bruger kun telefoner som internetadgang.

Vi kender ikke jeres forummodel, PunBB? Men I hvert fald er det rigtigt synd man ikke kan besøge forummet fra sin smartphone. Der står på nettet at det er det design (style) som man vælger til sit PunBB-forum, som bestemmer om mobiler, kan besøge siden. Ergo må det stå et eller andet sted under de informationer i fik da i downloadede stylen, at jeres style ikke kan bruges til mobiler?? (Og det er ret dumt fundet på af dem der har lavet programmet syntes vi).

Desuden tror vi heller ikke i behøver at lave en underkategori, ("forum om undulater"), for at skule visse af kategorierne for besøgende. Det plejer man at kunne gøre direkte i adminpanelet under tilgængelighed, det kan virker lidt forvirrende at der er en topkategori som leder til de samme kategorier som ellers udgør selve forummet?

Med tiden burde i konverterer til phpBB, der har man langt større mulighed som admin over sit forum.
Det er også meget nemmere at ændre i designet osv. PhpBB er det mest stabile forumsæt der findes, sådan har det været længe..
Det er også med dansk setup og det er også gratis.

phpbb.com/community/viewtopic.php?f=65&t=2115291

Men ville bare lige sige det Smile

http://undulaterne.weebly.com/

Junie

avatar
Admin
Hej Charlotte.

Det undrer mig at I ikke kan komme på via mobilen.

Siden forummet blev åbnet, har det fungeret fra de fleste mobiler. For et års tid siden blev denne funktion forbedret, så der skulle være adgang fra alle mobiler.

Jeg kender ikke selv til andriode telefoner, så jeg kan desværre ikke give noget svart mht den model. Jeg har lige været inde og tjekke og der er ikke blevet ændret noget, så I burde kunne logge ind.

Der er mange ting på forummet som ikke nødvendigvis behøver at være som det er. Jeg har valgt disse fordi jeg har ment at det skulle være sådan. Jeg er ked af at I er blevet forvirrede, men har lidt svært ved at forstå hvorfor. " Forum om undulater" står som en overskrift lidt ude i siden. Jeg har slet ikke set at det skulle kunne misforstås!

Du skriver meget varmt om phpbb og det er altid dejlig med nye forslag. Jeg kender dog godt phpbb, men har som sagt valgt at det skal være som det er. Det lyder selvfølgelig tillokkende at det er gratis, men jeg kan godt lide at kunne styre det selv, også selvom jeg betaler for det.

Jeg håber at det kommer til at virker fra jeres telefon, for du har fuldstændig ret i at det er rart at kunne logge på via den.

Hilsen Junie


_________________
Junie og de 8 glade undulater
http://www.unduforum.com

3 En prøve fra en mobiltlf on Man 12 sep 2011, 14:51

Junie

avatar
Admin
Hej igen. Dette er bare en prøve. Jeg skriver fra en mobil telefon. Det skulle meget gerne virke. Junie


_________________
Junie og de 8 glade undulater
http://www.unduforum.com

Mikkel & Charlotte

avatar
Jeps. Var måske lidt hurtig... Har prøvet på nogle andre mobiler, der virkede det fint... Det var nok bare mikkels mobil, vi skulle have dobbelt tjekket inden vi skrev indlæget

http://undulaterne.weebly.com/

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum